Noul Florești a pus ordine în construcții și și-a TRIPLAT bugetul, în doar 3 ani. Pivariu: ”Avem 110 proiecte strategice pe termen lung”


Primăria Florești a reușit performanța de a tripla bugetul de investiții în numai trei ani. Banii mai mulți pentru proiecte de urbanizare vin la pachet cu ordinea instaurată în construcții. Sunt câteva proiecte în derulare în care constructorii sunt obligați să realizeze și creșe pe care să le predea Primăriei. 

Cel mai important lucru pe care l-a făcut administrația Bogdan Pivariu a fost triplarea bugetului de investiții, adică mai mulți bani pentru lărgirea drumurilor, realizarea de parcuri și grădinițe.

Mărind bugetul, mărim și rezultatele! Bugetul de investiții pentru acest an a crescut cu 128% față de 2020! Această creștere masivă reflectă munca susținută și serioasă a administrației din Florești.

Avem 110 proiecte strategice pe termen lung în bugetul de anul acesta, incluzând: Școala nouă cu 980 de locuri, cel mai mare parc sportiv din Florești, investiția în proiectul “Terra”, modernizare străzi și utilități, grădinițe/crese noi în  Florești pe str. Urușagului, str. Abatorului și sat Tăuti, extinderea și crearea unui corp nou la liceul Dumitru Tăuțan, parc fotovoltaic pentru energie sustenabilă.

Suntem determinați să folosim acest buget în mod eficient pentru beneficiul durabil al comunității noastre!”, a explicat primarul Bogdan Pivariu.

434190528_878154347655570_2664819332548735404_n.jpg

Bugetul de investiții triplat vine pe fondul dublării bugetului general al comunei Florești

Comuna Florești a reușit o creștere substanțială și în ceea ce privește bugetul general, lucru care a adus bani mai mulți pentru investiții în noi proiecte și în proiecte culturale.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără efortul și profesionalizarea aparatului administrativ local.

Am reușit această performanță odată printr-o mai bună colectare a veniturilor la nivel local, dar mai ales datorită numărului mare de proiecte depuse pe fonduri europene și guvernamentale.

Floreștiul are acum o echipă administrativă dedicată și bine pregătită care joacă un rol esențial în gestionarea eficientă a resurselor, identificarea oportunităților de finanțare și implementarea proiectelor de succes.

Prin această creștere semnificativă a bugetului, începem să avem resursele necesare pentru a rezolva nevoile comunității noastre.

Investițiile în educație, înființarea de școli și grădinițe moderne, digitalizarea, îmbunătățirea infrastructurii, dezvoltarea infrastructurii sportive și organizarea de evenimente devin posibile și sunt prioritare pentru a asigura un trai mai bun tuturor locuitorilor noștri.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru susținerea pe care ne-ați arătat-o în această călătorie spre dezvoltare și îmbunătățire continuă către Noul Florești!”, a mai spus primarul Pivariu.

434387540_877607294376942_7670305356994197777_n.jpg

Comentarii Facebook