Moisin, solutie de rezerva pentru salvarea U Cluj: Sa preia Consiliul Judetean Cluj echipa VIDEO


Primarul Radu Moisin propune ca echipa U Cluj sa fie preluata de Consiliul Judetean Cluj, daca Florian Walter pleaca. Solutia este una de rezerva.

"Calitatea Consiliului Local de patron al echipei Universitatea Cluj nu a fost una cea mai fericita pentru ca niciodata nu o sa poti baga atatia bani in fotbal, cat este nevoie la un club.

In al doilea rand, nu cred ca este rolul unui consiliu local, care are greutati precum invatamatul, sanatatea, strazile si asa mai departe, discutam azi de tramvai, sala polivalenta, sa finanteze o astfel de activitate. Faptul ca a venit domnul Walter la club in 2009 a fost o salvare a Universitatii Cluj. Nu cred ca acesta ar fi rolul Consiliului Local sa finanteze o asemenea activitate.

Pentru mine varianta optima ar fi ca domnul Walter sa se ocupe in continuare de echipa, dar daca nu se intampla, avand in vedere ca majoritatea cheltuielilor echipei din Cluj-Napoca sunt generate de chiria pe care o au in momentul de fata la stadion, mi s-ar parea o idee foarte buna ca proprietarul stadionului sa fie si proprietarul echipei. Aceasta este o varianta de rezerva. Proprietarul terenului si al stadionului este Consiliul Judetean Cluj si ar putea deveni si proprietarul echipei", a explicat Radu Moisin la emisiunea Stiri de Cluj LIVE.

Primarul a recunoscut ca Florian Walter nu l-a sunat asa cum a facut cu Alin Tise, pentru a avea o intalnire si a discuta zvonurile potrivit carora va pleca de la echipa.

"Voi incerca sa il sun pe domnul Walter zilele viitoare. Nu m-a cautat pana acum. Nu stiu de ce l-au cautat pe domnul Tise, intrebati-l pe dansul", a mai spus Moisin. 

El a mai adaugat ca Primaria a ajutat clubul Universitatea Cluj cu doua milioane de lei, in 2009, si un milion de lei, in 2010.

Comentarii Facebook