Firma care construieste Parking -ul Baisoara, acuzata ca murdareste asfaltul - FOTO


Firma Stoneco&Construdava SRL care construieste parkingul Baisoara din Gheorgheni este acuzata de PNL Cluj ca murdareste carosabilul. Liberalii cer primarului Sorin Apostu sa ia masuri.

"Saptamana trecuta, mai precis in 3 martie 2011, Primaria Cluj-Napoca a anuntat ca au fost amendate santierele din Marasti si Manastur care nu respectau prevederile HCL 191/2009, privind organizarea de santier, inclusiv santierul Parkingului de pe Baisoara (Strada Baisoara 1-3).

Prin procesele verbale de constatare a contraventiei s-au dispus masuri de intrare in legalitate si de curatare a carosabilului, spuneau reprezentantii Primariei, iar primarul PDL, Sorin Apostu a declarat 'abia astept nerespectari ale Hotararilor de Consiliu Local, sa mai rotunjesc bugetul Primariei'.

Actiunile de imagine ale domnului Sorin Apostu sunt praf in ochii opiniei publice
", a precizat Gavrila Iuga, vicpresedintele PNL Cluj.

Liberalii clujeni sustin ca dupa numai o saptamana de la controlul Primarie Cluj Napoca "nu s-a intamplat nimic. In continuare nu exista rampa de spalare sau macar un muncitor care sa curete anvelopele masinilor ce ies din santier. Mizeria este purtata de rotile camioanelor pe strada Liviu Rebreanu si pe strazile invecinate. Carosabilul este plin de praf si noroi in zona santierului, praf care ulterior ajunge in plamanii locuitorilor, iar noroiul in canalizarea orasului".

Reprezentantii PNL vor depune joi, 10 martie, o sesizare catre Primaria Cluj-Napoca, prin care solicita municipalitatii sa dispuna firmelor care asigura curatenia stradala, sa intervina pentru inlaturarea prafului de pe strazile orasului.

 

Citeste si...

Parking -ul de pe aleea Baisoara, din Gheorgheni, va costa 4,7 milioane de lei

Tinerii liberali sesizeaza Primaria Cluj cu privire la mizeria din cartierul Gheorghieni-FOTO

Comentarii Facebook