Mircia Giurgiu critica 7 ministri din guvernul Boc, care nu isi fac treaba si trebuie schimbati. Vezi despre cine este vorba


Deputatul PD-L, Mircia Giurgiu, a declarat ca activitatea ministrilor de la Sanatate, Educatie, Agricultura, Mediu, Aparare, Comunicatii si Cultura este foarte slaba, motiv pentru care se impune schimbarea lor.

Parlamentarul a anuntat ca este nemultumit de modul in care acesti ministri administreaza banii si institutiile pe care le au in subordine. Giurgiu a dat ca exemplu sanatatea, unde medicamentele lipsesc deja de cateva luni bune, sau educatia, de unde profesorii sunt concediati.

"Sunt nemultumit de activitatea ministrilor de la Sanatate, Educatie, Agricultura, Mediu, Aparare, Comunicatii si Cultura. Ar trebui analizata activitatea lor pentru a se vedea daca mai trebuie sa continue sau nu", a declarat Mircia Giurgiu.

Mari probleme sunt si la Ministerul Agriculturii, unde taranii si fermierii nu au mai primit subventii.

"Fermierii nu mai au bani, taranii nu au piata de desfacere pentru marfa lor. Trebuie luate masuri pentru ca ne vom trezi cu falimente. Cultura este la pamant, posturile se desfiinteaza la biblioteci, opera, teatru. La Mediu nu sunt atrasi banii europeni pentru diversele proiecte, chiar si impotriva inundatiilor", a mai afirmat Mircia Giurgiu.

Parlamentarul a mai dat ca exemplu si Posta Romana, din subordinea Ministerului Comunicatiilor, unde in premiera sunt pierderi.

Comentarii Facebook