Mircia Giurgiu, acuzat ca ar urma sa renunte la candidatura: "Nu se pune problema. Poate ca ma retrag din politica" VIDEO


Candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca, Mircia Giurgiu, a infirmat zvonurile conform carora ar urma sa renunte la candidatura pentru a favoriza candidatul USL.

"Am spus clar. Eu m-am inscris in competie si o sa candidez pana in ultima zi. Daca o sa castigam e si mai bine. Cu siguranta ca nu ne retragem. E posibil sa ma retrag din politica dupa alegerile locale. Asta o sa vedem atunci. In 11 iunie o sa anunt, dar cu siguranta ca aceasta campanie o sa o duc pana la capat si poate o sa si castigam. Sanse sunt, dupa cum am adunat 13.500 de semnaturi. Trebuiau doar 5.000, dar am adunat 8.000 in plus. Pe de alta parte am o datorie morala fata de cei care m-au sustinut si care ma sustin. Sunt mii de oameni, sute de oameni au adunat semnaturi pentru mine si nu am cum sa ma retrag. As da dovada de neseriozitate si de lipsa de respect pentru toti cei care au fost alaturi de mine", a precizat Mircia Giurgiu.

Intrebat daca crede ca incomodeaza pe cineva, Mircia Giurgiu a spus ca: "Eu nu am treaba cu nimeni. O sa fie o campanie curata. Ii respect pe toti. O sa spun numai ce am facut eu si ce o sa fac in continuare si eu cred ca, pana la urma, daca o sa reusim sa castigam, tot clujeanul va avea de castigat pentru ca, daca castiga un partid, va fi doar o clica si vor lucra numai pentru ei. Omul simplu nu va avea acces la primarie si va fi purtat la toate ghiseele si nu este respectat. Un primar independent va schimba acest lucru".

 

Mircia Giurgiu vrea ca Primaria Cluj-Napoca sa construiasca doua fabrici de procesare a laptelui si carnii, dar si un depozit de legume 

Comentarii Facebook