Joi 8 Decembrie

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu vrea să dea în folosință segmentul 2 din Autostrada Sebeș - Turda


Sorin Grindeanu, noul ministru al Transporturilor, a spus că are mari semne de întrebare că  segmentul de Autostradă Sebeș - Turda va fi dat în folosință.

Din informațiile pe care le am în acest moment vorbim de posibilitatea de a da 7 km de autostradă în folosință pe trosonul Târgu-Mureș-Ungheni.

De asemnea, vorbim de posibilitatea de a da în folosință lotul 2 din Sebeș-Turda, pe o lungime de 25 de kilometri (Alba Iulia şi Aiud), dar acolo avem probleme de structură, de surpări și am un mare semn de întrebare privitor la darea în folosință a lotului doi din Sebeș-Turda”, a spus Sorin Grindeanu.

Asociația Pro Infrastructură transmitea în 11 noiembrie că lucrările sunt aproape gata

Pe lotul 2 Sebeș-Turda, se lucrează de mai bine de 6 ani. Acest tronson are 24,25 km și va lega Alba Iulia Nord și Aiud. 

Grecii de la Aktor spuneau că ar putea să termine la finalul lunii noiembrie, cel mai târziu în primele zile din decembrie, cu tot cu instalarea ultimelor parapete de protecție, garduri, indicatoare dar și procedurile birocratice.

Inaugurarea va fi făcută cu o restricție (trafic pe un sens) pe aproximativ un kilometru în zona Oiejdea, acolo unde consolidarea versantului nu va fi finalizată mai devreme de primavara anului viitor. Tot atunci pot fi gata și spațiile de servicii.

Comentarii Facebook