Ministerul Transporturilor verifica "jaful" de pe Centura Valcele-Apahida si contractul cu ungurii de la Vegyepszer


Noul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a anuntat ca va trimite corpul de control al ministerului pentru a verifica situatia de la centura de ocolire Valcele - Apahida.

Declaratia a fost facuta, sambata, 10 martie, in timpul unei vizite in judetul Sibiu. "Voi trimite Corpul de control sa controleze situatia. Am luat legatura cu DRDP Cluj, iar faptul ca am discutat situatia firmei Vegyepszer, cum o sa discut situatiile tuturor firmelor care vor avea probleme, a pornit si de la existenta unor datorii catre multe firme romanesti, pe care Vegyepszer va trebui sa le achite, pentru ca nu putem tolera astfel de situatii", a declarat Alexandru Nazare.

"Este inacceptabila situatia si nu putem sa avem astfel de atitudini de la constructori, iar acest lucru l-am tratat inclusiv anul trecut. Am schimbat conditiile contractuale si vom trata cu cea mai mare seriozitate astfel de situatii", a declarat Alexandru Nazare.

Firma maghira Vegyepszer sustine, insa, ca nu are datorii catre firme romanesti, ci are de recuperat 45 de milioane de euro de la statul roman.

 

Constructorul centurii Valcele - Apahida cere 45 de milioane de euro de la statul roman! Vezi si de ce s-a surpat zidul de sustinere

Comentarii Facebook