Mihail Hărdău vrea să plece din PDL. E nemulțumit că Adrian Papahagi i-a ”furat” Colegiul 1

 

Senatorul PDL Cluj, Mihail Hărdău, este la un pas de a pleca din PDL, după ce a aflat că Adrian Papahagi va candida pe listele democat-liberalilor în Colegiul 1 Cluj-Napoca.

 

Colegiul 1 (Mănăștur - Grigorescu) era ”vânat” de Hărdău, care a fost ales senator, în 2008, în același colegiu, care înglobează Colegiile 1 și 2 pentru Camera Deputaților. 

 

Adrian Papahagi va candida în acest colegiu pe listele Alianţei România Dreaptă (ARD), deşi acesta ”nu a muncit nimic şi este doar fiul tatălui său, Marian Papahagi”, ar fi spus Hărdău, citat de unii apropiați.

 

Domnul senator Mihail Hărdău nu este de acord cu candidatura lui Adrian  Papahagi în Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor, pe  listele Alianţei România Dreaptă. Papahagi este susţinut de Fundaţia  Creştin Democrată, iar domnul Hărdău a spus că este nemulţumit că se  impune această candidatură deoarece Papahagi nu a muncit nimic, este  doar fiul tatălui său, Marian Papahagi, fost director al "Accademia di  Romania" din Roma.

 

Domnul Hărdău a spus că ar putea candida împotriva lui Adrian Papahagi,  pe acelaşi colegiu, şi îşi va găsi o altă opţiune, dacă situaţia nu se schimbă. Domnia sa a precizat că nu îi plac fripturiştii şi că vrea să  câştige colegiul în baza capitalului electoral pe care îl are, pentru a-l scoate din joc pe Papahagi şi a-l trimite pe acesta la Paris, unde şi-a făcut studiile", au mai spus sursele citate de Mediafax.

 

Pe listele ARD Cluj la Camera Deputaţilor s-au înscris deja actualii deputaţi PDL: Daniel Buda, Petru Călian şi Adrian Gurzău, fostul consilier al premierului Emil Boc, Iuliu Păcurariu, consilierul judeţean Rareş Rusu, iar pentru Senat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, sau liderul PDL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc.

Comentarii Facebook