Alianţa România Dreaptă a fost lansată oficial. MRU: Puterea de stânga mutilează România de cinci luni

 

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al PDL a adoptat, sâmbătă, în unanimitate, platforma program a Alianţei România Dreaptă (ARD).

 

De cinci luni puterea de stânga mutilează România. După cinci luni de putere a stângii, România e o ţară desfigurată, strâmbată, şi încă nu s-a terminat. Guvenanţii calcă în picioare statul de drept, democraţia, opţiunea euro-atlantică. Guvernanţii, în toiul crizei economice globale, îşi antrenează cetăţenii înr-o criză politică şi instituţională profundă, cu efecte negative asupra credibilităţii externe, a nivelului de trai, a investiţiilor”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

 

MRU a mai spus că România este o ţară jefuită și că actualii guvernanţi vând un combinat ca Oltchim oricui.

 

România e o ţară în suferinţă, strâmbată. O ţară în care guvernanţii îşi bat joc de cetăţeni vânzând Oltchim oricui şi oricum este o ţară jefuită, o ţară strâmbată. O ţară în care un prim-ministru plagiator deschide anul şcolar este o ţară batjocorită, o ţară strâmbată. România a rezistat puterii rău-făcătoare a stângii, nu s-a frânt, dar este o ţară strâmbată”, a mai spus Ungureanu.

 

El a precizat că numai forțele de dreapta pot îndrepta România pe calea cea bună. ”România trebuie să se îndrepte. De aceea ne-am unit în alianţa forţelor de dreapta: pentru o România dreaptă!”, a spus Ungureanu.

Comentarii Facebook