Mihail Hărdău nu mai candidează pe listele PDL Cluj: Nu am intenția și nu mi-am depus candidatura

 

Senatorul PDL, Mihail Hărdău, neagă informațiile potrivit cărora el ar fi candidatul democrat-liberalilor în Colegiul 1 pentru Camera Deputaților. Hărdău anunță că nu va mai candida deloc.

Având în vedere informaţiile pe surse care au circulat în spaţiul public referitor la o posibilă candidatură a mea la alegerile parlamentare pe Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor, consider că se impun următoarele precizări: Nu am intenţia, nu doresc şi nu mi-am depus dosarul de candidat pentru niciun colegiu parlamentar la alegerile parlamentare din 2012. Îmi menţin punctul de vedere că pe Colegiul 1 Cluj-Napoca de la Camera Deputaţilor este normal să candideze un membru al Partidului Democrat Liberal care a participat şi contribuit în ultimii 10 ani la construcţia organizaţiei municipale şi judeţene din Cluj.

 

Apreciez că interesele cetăţenilor din Colegiul 1 Cluj-Napoca de la Camera Deputaţilor pot fi reprezentate cel mai bine în competiţia alegerilor de către un candidat PDL care a demonstrat implicare şi dedicare totală permanentă în viaţa publică şi politică locală. 

 

Buletinul de Mănăştur în sine nu conferă acest statut”, a spus Hărdău. 

 

Sursele Știri de Cluj precizau zilele trecute că Mihail Hărdău ar fi candidatul PDL pentru Colegiul 1. Inițial acest colegiu a fost vizat de Adrian Papahagi, dar acesta ar fi fost plasat în Colegiul 2 pentru Senat.

 

Lista cu candidații a fost trimisă joi, 4 octombrie, la București spre validare, fiind posibil ca Mihail Hărdău să nu fi primit avizul ”mai marilor” din PDL.

 

PDL Cluj a împărțit colegiile din Cluj-Napoca. Surprizele sunt Adrian Papahagi și un cunoscut preot clujean

Comentarii Facebook