Mesajul premierului, înainte de votul moțiunii pentru a da jos Guvernul Ponta


Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, prin intermediul paginii sale de Facebook, înaintea votului din Parlament al moțiunii pentru a da jos Guvernul actual.

Acesta spune că a încercat să își îndeplinească sarcinile de șef al Guvernului cât mai bine și a dat exemplu rezultatele din economie.

"Eu am încercat să-mi fac munca de prim-ministru cât mai bine, iar rezultatele se văd. În 2015, după 9 luni suntem pe plus și s-ar putea să nu avem deloc deficit. Din 2012 mergem în sus cu creșterea economică, iar investitorii vin în ‪‎România‬ pentru că am redus ‪TVA‬ și avem costuri mici. Este important să păstrăm competitivitatea, iar banii să se ducă în ‪‎economie‬. Salariul mediu și pensiile au crescut, vor crește și salariile medicilor și ale profesorilor!", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ponta a mai spus că cel mai bun răspuns pentru orice moțiune sunt rezultatele economice ale ţării.

"Cel mai bun răspuns pentru orice moțiune și orice critică adusă Guvernului: "Economia României beneficiază de avantaje importante: creștere economică susținută, stabilitate financiară și monetară, datorie publică redusă, forță de muncă bine pregătită, precum și numeroase resurse naturale. ‪‎România‬ reprezintă un element de stabilitate pentru întreaga regiune.

Este ceea ce a transmis președintele Iohannis către partenerii noștri strategici din ‪#‎SUA‬, chiar zilele acestea. Evident, sunt total de acord cu mesajul!", a continuat Victor Ponta.

Comentarii Facebook