Marius Nicoară, președintele PNL Cluj: În 2016, vom fi partidul numărul 1 în județ - VIDEO

 

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a declarat, vineri, după numirea lui Horea Uioreanu în funcția de președinte interimar al PNL Cluj-Napoca, că ținta, în 2016, este ca PNL să fie partidul numărul unu din județ.

 

Un nou președinte la municipiu ales este extrem de important. Are un mandat clar, pe patru ani. Poate să organizeze municipiul în așa fel ca la viitoarele alegeri locale să fim extrem de bine pregătiți, partidul numărul unu în județul Cluj. Evident birourile municipale și județene colaborarea, iar biroul municipal are destul de mulți reprezentanți în biroul județean”, a declarat Marius Nicoară.

 

Întrebat cum comentează anunțul făcut de noul șef al PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu, care a spus că ținta va fi câștigarea Primăriei Cluj-Napoca, Marius Nicoară a declarat că: ”Evident, este una dintre nerealizările noastre. Am pierdut, chiar dacă am pierdut la un scor foarte strâns, la 715 voturi. Este totuși pierdere. A fost cel mai bun scor pe care l-a obținut PNL în municipiul Cluj-Napoca. Am avut foarte multe voturi, 53.000 de voturi din 130.000 exprimate, dar nu am câștigat. Ținta este să câștigăm Primăria și Consiliul Județean Cluj”.

 

Horea Uioreanu a fost ales, vineri după-amiaza, de Biroul Politic Teritorial al PNL Cluj în funcția de președinte al PNL Cluj-Napoca, având ca obiectiv imediat organizarea alegerilor.

 

Uioreanu este noul președinte al PNL Cluj-Napoca: Ținta este câștigarea Primăriei Cluj-Napoca - VIDEO

Comentarii Facebook