Marius Nicoara l-a desfiintat pe Emil Boc! "Sunt peste el in sondaje. USL va castiga Primaria cu peste 50%" VIDEO


Candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, l-a desfiintat pe Emil Boc, candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara.

In privinta votului la consiliul local, Nicoara a spus ca USL va obtine peste 50% din sufragii.

"Noi facem si sondaje, facem si focus grupuri si avem si prognoze, care pana la urma toate genereaza un studiu. Este foarte posibil ca pana la urma sa realizam un consiliu local cu peste 50% USL. Este adevarat ca nu cu mult. Avem, de asemenea, 16% UDMR, avem peste 20% PDL, iar restul nu este foarte clar cine si cum va popula consiliul local. Repet, din ce am eu Partidul Poporului scoate un scor destul de bun in Cluj, in sensul de pana la 6%. Aici (n.red. Partidul Poporului) este la bataie cu UDMR si s-ar putea sa ajunga ei sa prinda postul de viceprimar", a spus Marius Nicoara.

Intrebat daca prin intrarea lui Emil Boc in lupta electorala se schimba cifrele, Marius Nicoara a precizat ca nu se schimba foarte mult in ceea ce priveste componenta consiliului local. "In competitia electorala, Emil Boc, pe parcursul campaniei, va avea in fiecare saptamana o scadere de 2 - 2,5 %. Acestea sunt studiile si prognozele pe care le am. Emil Boc are multe de explicat clujenilor. Are de explicat si mamelor si pensionarilor si celor din armata si copiilor, carora li s-au taiat din drepturi. Mai are de explicat de ce a castigat mandatul de primar, promitand ca ramane la Cluj si a plecat", a spus Marius Nicoara.

Marius Nicoara a mai declarat in cursul zilei de joi ca il asteapta pe Emil Boc la dezbateri cu Biblia si catusele, facand referire la faptul ca a jurat pe Biblie ca nu face alianta cu UDMR si a facut-o. Candidatul USL a fost acuzat de PDL ca a folosit simboluri sacre. "Cand iti bati joc de un oras intreg nu sunt simboluri sacre. Nu eu le desacralizez. Atunci cand pui mana pe Biblie si juri ca nu vei face nicio intelegere cu UDMR si tu faci a doua zi dupa ce castigi. Atunci cand esti primarul Clujului si toata lumea spune ca se duce la Vama, nu la Primarie, si tu te faci ca nu auzi acest lucru nu e bine. Atunci cand directorul tau tehnic primeste porecla de fifty-fifty si pleci din Cluj si il lasi in spatele tau, inseamna ca nu este in regula", a mai spus Nicoara.

 

In privinta votului pentru functia de primar, Marius Nicoara a spus ca nu vrea sa se laude, dar este pe primul loc. Candidatul UDMR, Kovacs Eckstein Peter, a tinut sa il contrazica, spunand ca "Marius Nicoara e numai pe podium".

 

Pot ungurii sa decida primarul Clujului? Cum se impart voturile maghiarilor intre Boc, Nicoara si Eckstein Kovacs

Comentarii Facebook