Eckstein Kovacs, primar al Clujului: Daca in 2 saptamani nu primesc omul in audienta, ii platesc despagubiri uriase si il astept cu tort VIDEO


Candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, Eckstein Kovacs Peter, a declarat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, ca in calitate de primar va avea un respect deosebit fata de cetateni.

"Eu vad un primar si o primarie deschisa si transparent. Aici au fost probleme destul de mari in ultima perioada. Vreau o primarie digitalizata, unde sa rezolvi orice problema si poti sa iti rezolvi darile si parcarea printr-un calculator sau un telefon mobil mai capabil. Vad o primarie prietenoasa, unde omul se duce cu placere. Am zis ca daca in doua saptamani nu primesc omul in audienta, nu zic ca o sa demisionez, dar ii platesc despagubiri uriase acestei persoane. Platesc despagubiri si il primesc cu tort. Eu vad un primar implicat", a spus Eckstein Kovacs.

El a mai precizat ca in calitate de primar s-ar ocupa de probleme stringente ale oamenilor: drumurile, educatia si curatenia orasului.

 

Marius Nicoara l-a desfiintat pe Emil Boc! "Sunt peste el in sondaje. USL va castiga Primaria cu peste 50%" VIDEO

Comentarii Facebook