Pot ungurii sa decida primarul Clujului? Cum se impart voturile maghiarilor intre Boc, Nicoara si Eckstein Kovacs


Potrivit unor studii prezentate de UDMR si PNL in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, Emil Boc este candidatul care "fura" cele mai multe voturi de la comunitatea maghiara, exceptand candidatul UDMR.

"Am un studiu asupra electoratului maghiar din Cluj-napoca si domnul Eckstein Kovacs ia cam 64% din voturi de la electoratul maghiar, domnul Boc ia vreo 26% din voturi de la electoratul maghiar, eu iau vrei 6-7 procente, doar, iar domnul Gergely Balazs (n.red. candidatul Partidului Civic Maghiar) ia diferenta. Domnul Boc ia foarte multe voturi de la electoratul maghiar", a precizat Marius Nicoara.

"UDMR este in opozitie ca si formatiune politica. Nu avem partipriuri nici pe plan national si nici pe plan local. Cred ca electoratul maghiar vede omul, ca si cel romanesc. Cred ca aceasta simpatie nu se exprima chiar ca in studiul prezentat de domnul Nicoara. Simpatia electoratului maghiar pentru domnul Boc este sub 20%, domnul Gergely Balazs are mai mult decat 8%, iar la mine simpatia este de peste 70%. Fiecare a masurat si eu cred in cifrele pe care le am", a spus Eckstein Kovacs Peter, candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca.

"Un studiu pe care l-am facut imi arata ca 63% din etnicii maghiari se prezinta, in timp ce romanii au raspuns ca numai 54% merg sigur la vot", a mai adaugat Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca.

 
Marius Nicoara - supranumit senatorul porno, explica scena care l-a facut celebru in toata Romania VIDEO

Comentarii Facebook