Marga îl desființează pe Băsescu: Incultura şi bădărănia fac gura mai slobodă

 

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, i-a dat replica lui Traian Băsescu care a spus că activitatea sa la MAE a fost ”catastrofală”.

 

Reacţia mea la afirmaţiile respective este simplă: incultura, bădărănia face gura mai slobodă întotdeauna. Acesta este singurul răspuns la ce spunea cel pe care l-aţi citat”, a declarat Marga, într-o conferinţă de presă.

 

Cine a condus această ţară opt ani ar trebui să îşi asume şi răspunderea. A fost dusă în cea mai gravă criză din istoria ei recentă. Nu e doar o criză financiară, ci şi economică, şi instituţională, şi socială. Cine a adus-o, ar trebui să răspundă. Criza bugetară este o criză datorată incompetenţei abordării bugetului la acea dată, 2009-2010. Dar nu e ţinta mea să polemizez cu cineva, ţinta mea e să rezolvăm problemele”, a mai afirmat Marga.

 

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat în 16 iulie, la B1 TV, că ministrul Marga este ”o calamitate pentru România” și că ”distruge relaţiile externe” ale ţării.

 

Actualul ministru de Externe este o calamitate pentru România. Orice premier trebuie să înţeleagă că trebuie să plece de acolo. (...) Minte ca şi premierul, mint. Domnule, cum să minţi? Oamenii ăştia încă mai cred că una poţi să spui în ţară şi alta afară”, a afirmat Băsescu.

Comentarii Facebook