Mai multi membri ai Guvernului, criticati de Alin Tise, finul lui Emil Boc

"Exista in momentul de fata o problema cu mai multi ministri", a spus Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj si fin al premierului Emil Boc.

 

Tise a dat joi seara la o emisiune a postului local de televiziune NCN exemplul ministrului Muncii, Mihail Seitan, despre care crede ca a adus multe deservicii Guvernului, prin anunturile pe care le-a facut referitoare la masurile de austeritate ale Executivului. "Informatiile au creat nemultumire, neliniste in randul oamenilor. Nu poti sa te lansezi in speculatii ca de maine li se taie alt drept, alta pensie, trebuie sa fii solidar cu politica Guvernului", a spus Alin Tise.

 

"Probabil o fi un bun profesionist in ale pensiilor, desi aicea am urme de indoiala", a mai spus Tise referindu-se la Seitan. Presedintele CJ Cluj crede ca nu este normal ca premierul sa fie nevoit sa iasa prin declaratii publice sa il contrazica pe ministru.

 

Un alt ministru de care Tise este nemultumit este cel al Transporturilor, Radu Berceanu. "Sunt nemultumit pentru anumite elemente, nu in general de tot ceea ce au facut", a spus seful Consiliului Judetean. "Pot sa ma declarar nemltumit, de exemplu, de mininistrul Berceanu, care a declarat in mai multe randuri ca Clujul nu are nevoie de o pista de 3.500 de metri sau de a continua autostrada", a precizat Alin Tise.

 

Intrebat de moderator daca nu are interdictie din partea PDL-ului sa critice activitatea unor ministri, Alin Tise a spus ca nu: "Va asigur ca aceste lucruri le spun inclusiv primului-ministru. Asta cred eu, dar decizia ii apartine premierului", a declarat Tise.

Comentarii Facebook