Magazin din Cluj sfințit de preot. Primarul din comuna Mica, Tiberiu Zelencz, a tăiat panglica. Oare când ne lecuim? - FOTO


Preotul, primarul și polițistul încă participă la deschiderea anului școlar, dar și la inaugurarea magazinelor. România încă nu s-a modernizat. 

Localitatea Mica, de lângă Dej, are un magazin util pentru oameni, dar inaugurarea s-a făcut cu prezența primarului și sfințirea preotului. 

Astăzi am avut plăcerea de a participa la deschiderea unui magazin, în localitatea Mica.

În calitate de primar am susținut și voi susține în continuare investitorii de bună credință, care doresc să vină în zona noastră, astfel încât procesul pentru dezvoltarea comunei noastre să aibă loc în fiecare zi.

Acest magazin vine în întâmpinarea tuturor, astfel încât, au fost create noi locuri de muncă, iar pentru achiziționarea unor produse nu vom  mai fi nevoiți să mergem la Dej, având posibilitatea să le cumpărăm din magazin, care oferă o gamă variată de produse.

Împreună zi de zi, uniți, cu încredere și respect dezvoltam comuna Mica!”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

------------------------

UPDATE

Primarul Tiberiu Zelencz a șters postarea cu inaugurarea magazinului, după ce a apărut în presă.

78ff32d2c7d1126189ca60aae0d12e4e.jpg

Comentarii Facebook