Ilie Bolojan tace și face. ”Food-truck-uri” pentru producători. Lecție pentru Emil Boc și Alin Tișe - FOTO


Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, le-a dat o nou lecție de administrație, primarilor din Ardeal, iar acum a cumpărat patru vehicule de tip ”food truck”.

Este vorba despre 2 autorulote tip “food trailer model BH1” – pentru comercializarea de produse alimentare semiprocesate, procesate, ambalate sau neambalate (miere, zacuscă, mezeluri, brânzeturi, uleiuri, produse de artizanat sau manufactură etc);

O autorulotă tip “drinks trailer model BH2” – pentru comercializarea de băuturi alcoolice și non alcoolice (palincă, vin, suc, bere, etc) și o autorulotă tip “food trailer model BH3” – pentru producerea și comercializarea de produse de patiserie și brutărie (plăcinte, clătite, patiserie sărată și dulce, etc).

Scopul acestui proiect este de a revitaliza economia rurală locală, ajutându-i pe localnici să își promoveze și să vândă produsele (fermieri de semi-subzistenţă, mici antreprenori, grupuri vulnerabile sau dezavantajate) la târguri și festivaluri. Valoarea totală a achiziției este de 1.294.973,47 lei, inclusiv TVA. ADD Bihor a semnat contractul pentru livrarea vechiculelor cu SC Brain Agency SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, firma care a câștigat licitația publică.

Ilie Bolojan a fost primarul municipiului Oradea, iar acum a trecut la Consiliul Județean Bihor, pentru a moderniza și județul. 

Liderii politici din tot Ardealul au ce învăța de la liderul politic din Bihor. 

Municipiul Cluj-Napoca și județul Cluj ar avea nevoie de astfel de investiții, dar nici Emil Boc și nici Alin Tișe nu s-au gândit la așa ceva.

Comentarii Facebook