Miercuri 24 Aprilie

Ludovic Orban s-a testat de urgență pentru COVID-19


Premierul Ludovic Orban a participat la o emisiune televizată, unde realizatorul a fost depistat pozitiv. Acum, Orban s-a izolat și s-a testat pentru coronavirus.

Premierul a spus că a mers cu mască la emisiune și că a stat la distanță de ceilalți invitați, iar la plecare a purtat iar mască.

Ludovic Orban și-a suspendat evenimentele la care trebuia să participe luni, 5 octombrie: 

- O vizită de lucru a vicepremierului Raluca Turcan, împreună cu primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, la Ministerul Fondurilor Europene.

- La ora 14.00, avea programată o vizită de lucru la Uzina Mecanică București, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, și cu ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat că până duminică 56 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, iar numărul total al deceselor a ajuns la 5.003. 

S-au înregistrat decese (35 bărbaţi şi 21 femei) în Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Vaslui şi Bucureşti.

Trei decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, tre decese la categoria de vârstă 50-59 de ani,15 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 22 de decese la categoria de vârstă 70-79 ani ?i 13 decese la categoria de peste 80 de ani.

55 dintre cei care au murit în ultimele 24 de ore aveau comorbidităţi, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi.

Comentarii Facebook