Joi 29 Iulie

Adrian Dohotaru face jocul PSD și depune proiect de amânare a alegerilor parlamentare pentru martie 2021


Deputatul independent Adrian Dohotaru a depus în Parlament un proiect de lege pentru amânarea alegerilor parlamentare până pe data de 14 martie 2021.

Din punctul meu de vedere, sănătatea cetățenilor prevalează și tocmai pentru că aceste alegeri sunt relevante și trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru ele am propus data de 14 martie, într-un context în care aproape 100 de state au amânat data alegerilor de-a lungul pandemiei. Eu m-am consultat cu epidemiologi, am discutat cu cetățeni și există această temere, motiv pentru care am venit cu acest proiect legislativ”, a declarat Dohotaru la Antena3. 

Proiectul depus de deputatul independent aflat în căutare de partid favorizează PSD, care va putea specula perioada grea care vine și pe care o va deconta actualul Guvern, PNL.

Este posibil, da, să depunem un proiect de lege pentru amânarea alegerilor parlamentare” a spus Marcel Ciolacu, la Antena3.

Nu ne interesează, în acest moment, că-și dorește sau nu-și dorește președintele Iohannis alegeri. Noi suntem pe drumul corect. (…) Pe mine mă interesează dacă abordarea PSD de după alegerile prezidențiale (din 2019 – n.red) a fost una corectă, dacă românii au acum încredere în PSD și în mesajele PSD. Iar rezultatele de la alegerile locale ne arată că percepția s-a schimbat, de aceea am câștigat consilii județene și cele mai multe primării. Dacă Iohannis crede că rostul lui pe acest pământ românesc este să analizeze scorul PNL, este treaba domniei sale, dar și-a uitat haina constituțională de aproape un an”, a declarat Marcel Ciolacu.

Alegerile parlamentare ar trebui să aibă loc în 6 decembrie. 

PNL va avea mari probleme anul viitor, pentru că pe lângă criza care se prefigurează PSD vrea să forțeze trecerea legii privind majorarea pensiilor cu 40%, o adevărată bombă cu ceas pentru buget.


Comentarii Facebook