Lucrările în Piața Lucian Blaga nu a fost recepționate pentru că nu sunt ca la Munchen


Firma Diferit nu a făcut lucrări ca la Munchen în Piața Lucian Blaga, iar lucrările nu au fost recepționate încă, deși au fost finalizate deja de 6 luni, iar toată zona este exploatată la maxim.

Piața Lucian Blaga au terminat-o în decembrie 2020 sau când au terminat-o, dar recepția finală nici acum nu e făcută, pentru că mai au de rezolvat unele probleme. M-am dus pe Napoca și m-am uitat după ploaie că pe pista de biciclete băltește apa. Am spus ”Domnu, așa ceva la Munchen nu am văzut! Trebuie să fie ca la Munchen!”. Atunci trebuie să mai pună niște guri de canal, care să preia apa, pentru că nu accept așa ceva, să găsesc după lucrări.

Plus comisia de recepție a mai văzut foarte multe lucruri care le recepționeză, până când lucrările nu sunt la standardul cerut”, a precizat primarul Emil Boc.

Întrebarea este unde etrau experții Primăriei când s-au făcut aceste lucruri, pentru a vedea cum se fac și a cere pe loc remedierea. Orice lucrare are un diriginte de șantier, contractat de benefiar, și care verifică lucrările făcute. 

Boc, despre îngustarea străzilor: ”În Cluj este ca la Munchen”. A uitat de centurile din capitala Bavariei - FOTO

Comentarii Facebook