Liviu Dragnea, a venit cu două valize de dosare la CEx PSD: Am primit două valize, cu gogoși și documente care nu au ajuns la DNA



Liviu Dragnea a făcut o apariție cel puțin controversată la ședința CEx PSD, acesta sosind în fața jurnaliștilor cu două valize după el. Apariția lui Dragnea vine după ce site-ul Rise Project a scris că ar deține date secrete din Tel Drum, găsite într-o valiză.

Liviu Dragnea a spus ironic: "Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici, proaspete. Le mâncăm aici.

A doua valiză, după cum probabil ştiţi, eu sunt din Teleorman. Ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu încă nu au ajuns la DNA şi hai să vedem ce e aici.

Ia uite, dosarul 01, achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul 02. Retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor grupului etnic german. Dosarul 03. Promovarea procurorilor care i-au închis dosarele (n.r. lui Klaus Iohannis). Dosarul 04. Declaraţii mincinoase despre banii încasaţi din chirii. Dosarul 05. Închirierea căminului de bătrâni de la Forumul Democratic german. Dosarul 06. Presiuni asupra unui judecator de la Curtea Constituțională. Opaaaaa. Şi mai avem nişte stickuri care încă nu au ajuns la DNA", conform realitatea.net.

Comentarii Facebook