Laszlo Borbely, intrebat la Cluj despre programul "Casa renovata", in care este acuzat ca a primit 20.000 de euro AUDIO


Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a fost intrebat de jurnalistii clujeni despre acuzatiile de trafic de influenta pe care i le aduc procurorii DNA.

Ministrul a incercat initial sa mute atentia spre programul "Casa verde": "Maine (n.red. vineri, 15 iulie) este ultima zi de depunere a dosarelor si este un program de succes si cred ca este o problema foarte serioasa pentru ca acest minister are programe de succes".

Intrebat despre programul "Casa renovata", Borbely a spus ca: "Despre ceea ce am declarat si ieri (n.red. miercuri 13 iulie) imi mentin aceeasi declaratie. Nu am niciun fel de implicatie in acest caz. Am aflat si eu ca si cei mai multi dintre dvs din presa. Imi pare bine ca a trebuit sa aflu de la dvs mai multe aspecte, pentru ca dvs aflati mai repede decat altii, chiar decat cei vizati, ceea ce se mai intanpla, ceea ce nu este normal. Eu cred ca intr-o tara democratica are fiecare responsabilitatea lui. Are si justitia si organele de ancheta.

Aceasta responsabilitate inseamna ca atunci cand este o ancheta in curs trebuie sa tii cont de acele prevederi legale. Trebuie ca justitia sa fie independenta si sa isi faca datoria, dar nu cred ca justitia trebuie sa se faca la televizor. In acest moment stiu despre acest caz, tot atat cat stiti si dvs. Nu am niciun fel de implicare in acest caz. Daca vrem putem sa vorbim despre programele ministerului, despre programele care tin de Apele Romane, care se deruleaza de ani de zile", a mai spus Laszlo Borbely.

Ministerul Mediului, Laszlo Borbely, este acuzat de trafic de influenta, dupa ce casa i-a fost amenajata cu 20.000 de euro de o firma pe care a ajutat-o cu mai multe contracte.

 

Vezi si...

Casa ministrului Laszlo Borbely, renovata cu 20.000 de euro de o firma pe care a ajutat-o cu contracte

Comentarii Facebook