Japonezii vor să curețe parcul Detunata din Cluj-Napoca

 

Institutul KAIZEN® România si Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizeaza o actiune de curatare a parcului Detunata cu voluntari, oameni de afaceri de top japonezi si romani si reprezentanti ai administratiei locale.

 

Actiunea intitulata „5 S Public” are loc in cadrul programului Educație KAIZEN pentru România” si este sustinuta de mari companii si organizatii: Sunimprof Rottaprint, KAIZEN Manager Club și AOTS - Asociația de Management Japonez din  România.

 

Proiectul ce se va derula in 23 octombrie 2013 presupune instruirea unui număr reprezentativ de voluntari şi participarea acestora la o acţiune propriu-zisă de curățare a mediului public, în stil japonez.

 

Voluntarii vor beneficia de instruire în managementul menţinerii curăţeniei, igienei, aspectului civilizat al unui oraş, al organizaţiilor publice responsabile, prin standardizare.Acest eveniment va reuni aproximativ 100 de voluntari, de la tineri studenți, până la directori ai unor companii de top din România: Sunimprof Rottaprint, Assa Abloy România, Takata România, Hirschmann Automotive România, Johnson Controls România, Stabilus România.Actiunea se va desfasura in parcul Detunata din Cluj-Napoca, in data de 23 octombrie, intre orele 8.00 – 13.00.  Locuitorii Municipiului Cluj-Napoca,  care vor să participe la acțiunea KAIZEN-5S Public, sunt așteptați,  în  23 Octombrie, ora 10.00, în Parcul Detunata.

 

Până în prezent, proiectul s-a desfășurat în 4 orașe ale țării: Brașov  (2011), Timișoara (2011), Alba Iulia (2011, 2012), Aiud (2013).

Comentarii Facebook