Ioan Rus, noul șef al SRI? Potrivit "Național" președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta au fost deja anunțați

 

Numele lui Ioan Rus este vehiculat ca fiind cel care va ocupa noul post de sef al SRI. Se pare ca George Maior va ocupa un post de atasat pe langa Ambasada Romaniei. 

 

Potrivit ziarului enational.ro  numele celui care il va inlocui pe George Maior la conducerea celui mai puternic serviciu secret din Romania este deja stabilit, acesta fiind Ioan Rus. Vicepresedintele american i-a instiintat recent atat pe presedintele Traian Basescu, cat si pe premierul Victor Ponta, ca alesul este Ioan Rus, scrie enational.ro.

 

Potrivit „National”  urmatorul loc de munca al lui George Maior va fi, totusi, la Washington. Si chiar daca postul de ambasador a fost ocupat intre timp, actualul sef al SRI va intra in diplomatie din postura de atasat pe langa Ambasada Romaniei la Washington. Potrivit National, acesta nu va ocupa mult timp postul, pentru ca destinul lui Maior va fi strans legat, pentru urmatorii ani, tot de Bucuresti.

 

 

Comentarii Facebook