Ioan Rus face pe ”mama Omida” în privința alegerilor prezidențiale: Pe cine vede ca viitor șef al statului?

 

Ioan Rus, fostul ministru de Interne, a declarat că Crin Antonescu ar putea avea un contracandidat serios în llupta pentru desemnarea candidatului PNL la alegerile prezidenţiale.

 

Mie Antonescu nu îmi place. Nu mi-a plăcut niciodată şi punct. Doamne dă să fie preşedintele României, îi doresc şi sănătate. Nu-mi place nici Băsescu. Ar fi altul care nu îmi place”, a spus Ioan Rus, la Realitatea TV.

 

Întrebat dacă îl va vota pe Antonescu, a spus: ”O să mă gândesc. Am la dispoziţie un an de zile să mă tot gândesc”.

 

Ioan Rus a precizat că Antonescu ar putea avea un contracandidat din PNL pentru nominalizarea la prezidenţiale. ”O bătălie între Crin Antonescu şi Klaus Johannis cred că o să puteţi observa. Între mine şi Victor Ponta, nu”, a mai spus Rus.

 

Fostul ministru a vorbit foarte laudativ despre George Maior, directorul SRI. ”Trebuie să îl întrebaţi pe George Maior în primul rând. Maior ocupă una dintre funcţiile extrem de importante în statul român, îşi face foarte bine treaba, cu seriozitate şi compentenţă. Dacă citeşti ceea ce scrie, dacă asculţi ce spune, îţi dai seama că gândeşte strategic, că are viziune asupra a ceea ce înseamnă acest popor. Aceste lucruri îl califică pentru foarte multe lucruri, dar este chestiune de opţiune personală, de conjunctură politică. Calităţile pe care el le-a demonstrat îl califică pentru foarte multe variante posibile în structura de putere a statului român. Ce va fi în viitor chiar nu ştiu”, a spus Ioan Rus.

Comentarii Facebook