Iliescu ataca "Grupul de la Cluj": Rus e arogant, iar Dancu teoretician

Ion Iliescu ii ataca pe liderii "Grupului de la Cluj", care au declarat ca PSD ar trebui sa taie "legatura ombilicala de Ion Iliescu" pentru a putea progresa.

"Reformatorii astia, daca aveau ceva in cap, puteau s-o demonstreze macar in acesti cinci ani. Sa fi organizat la Cluj o organizatie exemplara, care sa arate ce inseamna o organizatie de partid social-democrat moderna, eficienta, penetranta, care sa fi castigat inimile oamenilor. Boc i-a umilit si pe teoreticianul Dancu, si pe arogantul Rus. Nu cred ca acest partid are nevoie de carcotasi", a afirmat Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD.

Liderul "Grupului de la Cluj", Ioan Rus, i-a raspuns fostului lider al PSD. "Sunt cativa ani buni de cand nu am vorbit nici cu si nici despre Ion Iliescu si nu inteleg de unde i-a venit initiativa de a ne cataloga intr-un fel sau altul. Nu am tentatia de a-i raspunde, pentru ca il consider inexistent din punct de vedere politic pentru ceea ce ar trebui sa fie un partid social-democrat in Romania", a spus Rus.

Comentarii Facebook