"Mult iubite tovarase Presedinte, Ion Iliescu"

Vasile Dancu scrie pe blogul personal o scrisoare adresata presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliecu, cu titlu "Rezultatele lui Ion Iliescu la Cluj". Mesajul este o replica adresata lui Iliescu ca urmare a atacurilor ce vizeaza "Grupul de la Cluj".

 

"Mult iubite tovarase Presedinte, Ion Iliescu, Va informam, cu deosebit respect, ca rezultatele Dumneavoastra, mult iubite si stimate Presedinte de Onoare, in judetul Cluj sunt mult mai slabe decat rezultatele noastre, ale carcotasilor de marginime", isi incepe mesajul Vasile Dancu.

 

El ii reaminteste presedintelui de onoare scorurile pe care acesta le-a obtinut la fiecare alegeri in judetul Cluj: 15,29 la suta in 1996, 18,30 la suta in 2000. 

 

"Cu modestie, Domnule Presedinte, eu, cel despre care spuneti ca nu ma pricep la munca politica, singura dat? când am candidat pentru o func?ie public? a fost în anul 2004, la alegerile pentru Parlamentul României, am ob?inut 82.558 voturi, adic? un procent de 25% din voturile valabil exprimate in judetul Cluj", mai scrie Dancu pe blogul lui.

 

"Unii rauvoitori ar spune ca Dumneavoastra ne trageti in jos la Cluj. Eu nu cred, pe Dumneavoastra lumea va iubeste doar tradatorii de tara si neam au neobrazarea sa va puna la indoiala unanimitatea", isi incheie Dancu mesajul catre Ion Ilescu.

 

Mesajul vine dupa ce ieri Ion Ilescu i-a calificat pe Vasile Dancu si Ioan Rus drept "carcotasi marginasi" de care partidul nu are nevoie.

 

Textul integral al scrisorii catre Iliescu aici.

Comentarii Facebook