Horea Uioreanu: Remanierea guvernului trebuie sa inceapa cu Emil Boc

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, crede ca premierul Emil Boc este vinovat de faptul ca "saracia a devenit normalitate".

 

Potrivit parlamentarului liberal, desi Guvernul se lauda cu mari realizari, in realitatea romanii "muncesc pentru a manca si a-si plati cheltuielile de intretinere si taxele catre stat".

 

"Concret, in anul de gratie 2011, peste 40% din veniturile unei familii se duc pe mancare. Pentru comparatie, in tarile civilizate procentul acestor cheltuieli este de 10-15% din venituri. (Pana si vecinii nostri bulgari, care, de obicei, erau in urma noastra, cheltuie doar 18% din salariu pentru hrana.) Restul veniturilor se duc pentru plata facturilor la utlitati, facturi care au crescut continuu, in pas cu inflatia, capitol la care Romania este campion european absolut. Conform datelor statistice, inflatia se apropie de 9%, rata care ne intoarce in timp cu mai bine de 10 ani!", sustine Horea Uioreanu intr-un comunicat de presa.

 

El sustine ca investitorii straini ocolesc Romania din cauza politicilor guvernamentale haotice, a coruptiei si a legislatiei impredictibile.

 

"Vinovat de faptul ca in Romania saracia a devenit normalitate pentru majoritatea cetatenilor este premierul, dimpreuna cu seful sau, Traian Basescu. Iar primul remaniat, fara a se dezbate asta public, este tocmai Emil Boc", crede deputatul de Cluj.

Comentarii Facebook