Candidatul PSD la Primaria Turda, Radu Stoica, va fi propus si liberalilor

Candidatul desemnat de PSD pentru Primaria Turda, Radu Stoica, va fi propus si liberalilor, ca si candidat comun la alegerile din 2012.

 

"Pentru ca domnul Radu Stoica si-a dovedit seriozitatea si in mediul privat in care a activat si pentru ca avem nevoie de oameni seriosi in functiile de primar, il vom propune pe domnul Stoica si colegilor liberali pentru a putea fi candidatul nostru comun la alegerile din 2012", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

 

"PSD Turda va propune proiecte concrete pentru incurajarea investitiilor, modernizarea unor obiective locale, redimensionarea unor obiective prost executate, crearea de noi locuri de munca, reducerea fiscalitatii locale, transparenta in utilizarea banilor publici si cresterea nivelului de trai a locuitorilor municipiului Turda. In locul demagogiei, populismului si a solutiilor de tip pompieristic, facute de multe ori doar pentru a obtine un plus la capitolul "imagine", PSD Turda vine cu candidati seriosi si bine pregatiti", a spus Cristian Matei, presedintele PSD Turda.

 

Foto: PSD Cluj

 

Vezi si

Alexandru Cordos este candidatul PSD la Primaria Cluj-Napoca. Vezi cine se bate pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean!

Comentarii Facebook