Uioreanu il acuza pe Tise ca ar fi directionat exproprierile publice prin biroul notarial al sotiei

 

Presedintele ales al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, sustine ca Alin Tise, presedintele in exercitiu, si-ar fi trecut tranzactiile de expropriere de la centura si autostrada prin biroul notarial al sotiei.

 

Declaratia a fost facuta in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, venind in continuarea unei afirmatii din campania electorala, cand Horea Uioreanu a spus ca dupa alegeri va dezvalui o serie de lucruri despre Alin Tise.

 

"M-am referit la exproprierile de la Centura Valcele - Apahida si autostrada. Poate ca declaratia mea a fost pusa si in contextul presiunii din campania electorala, cand am avut unele presiuni asupra familiei mele, asupra mea personal. Aceste lucruri le-am simtit si le-a resimtit. N-as vrea sa spun ca declaratia este hazardata, dar va rog sa aveti rabdare si lucrurile se vor lamuri", a precizat Horea Uioreanu.

Intrebat daca stie faptul ca in cazul unor exproprieri tranzactiile s-au facut pe biroul notarial al sotiei lui Alin Tise, Camelia Tise, Uioreanu a spus ca: "N-am spus inca legat nimic despre subiectul asta. Eu, inginer fiind, si acum si intr-o importanta functie vreau sa vin cu documente si nu cu povesti. Dovezi exista, exista si informatii, dar eu vreau sa vad exact, care este extinderea si proportia acestor lucruri", a adaugat Horea Uioreanu.

 

Averea sotilor Tise este una impresionanta, avand in mai multe case valorand cateva sute de mii de euro. Ultima a fost achizitionata in 2011, printr-un credit de 220.000 de euro scadent in 2013. Intr-un singur an, Alin Tise a reusit sa returneze bancii suma de 120.000 de euro.

 

Botezul copilului din 2011 a fost, de asemenea, o mana cereasca, sotii Tise adunand 85.000 de euro, 2.000 de dolari si 109.000 de lei.

 

La botezul copilului, Alin Tise a primit 85.000 de euro si 109.000 de lei! Tise si-a vandut si o parte din case

 

Seful CJ Cluj a tintut sa explice ca toate cele 7 imobile pe care le detinea in iunie 2011, ramanand in martie 2012 cu numai 2 (n.red. doua locuinte de 65 mp si 55 mp din Piata Mihai Viteazu fiind socotite la comun in declaratia de avere deoarece sunt in acelasi imobil).

 

Alin Tise explica modul in care si-a acumulat averea: zeci de mii de euro la botez si vanzarea caselor FOTO

Comentarii Facebook