Guvernul a alocat Clujului 11,9 milioane lei pentru drumuri: Conducerea PNL a Consiliului Județean să se pună pe treabă

 

Guvernul Ponta a alocat județului Cluj suma de 11,9 milioane de lei pentru a fi reparate și modernizate drumurile.

 

Această alocare vine după ce în luna august, în urma rectificării bugetului național, județul Cluj a primit o suplimentare a sumelor defalcate din TVA pentru drumurile județene, în suma totală de 7.163.000 lei.

 

În contextul în care mai există câteva zile în care se poate lucra  la drumurile județene, este necesară o ședință extraordinară pentru a repartiza sumele respective, astfel încât cel puțin o parte din problemele de infrastructură să fie rezolvate”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Social Democrații clujeni consideră că și pentru cei din PNL, drumurile județene trebuie să reprezinte o prioritate, ”în acest context le solicităm să lase certurile interne deoparte și să lucreze în interesul cetățeanului. Le reamintim că vina pentru întârzierile care privesc reparația drumurilor județene le aparține. Nici în acest moment drumurile județene pentru care au fost repartizate sume în luna august nu au început să fie reparate, cele mai bune exemple fiind DJ 109V Pădureni – Satu Lung și DJ 161E Hodaie - Valea Caldă - Feldioara”.

 

Sătenii din Chinteni au protestat zilele trecute la Consiliul Județean și au cerut refacerea drumului Pădureni - Satu Lung.

 

Așa arată drumul Pădureni - Satul lung, drum reabilitat în 2015. E BĂTAIE de JOC - VIDEO

Comentarii Facebook