Ce le spune protestatarilor singurul clujean din Guvern: Ipocrizia si manipularea au ajuns o virtute

 

Mircea Jorj, secretarul general al Ministerului Transporturilor, a scris pe Facebook un mesaj în care spune că ”solutia unei schimbari e sortita esecului, daca ea arata asa cum se manifesta in spatiul public”.

 

Ipocrizia si manipularea a ajuns o virtute promovata la cel mai inalt nivel. Din pacate pentru multa vreme nu ne vom vindeca. E un film in care suntem prinsi cu totii. Inca suntem o societate plina de frustrare si ura. Nu am sa personalizez. Dar nimeni dintre cei care posteaza cu multa elocinta sociala nu isi asuma propriul esec si nici nu o va face, sa fim seriosi. Cativa indeamna la revolutie, altii merg la Megatron dupa ce in trecut au fost parte a ceea ce sa intamplat pana in acest moment ba chiar au girat prin preaslavire. O nenorocire colectiva a devenit motiv de a castiga capital de orice fel. Multi dintre deontologi se pricep intr-un mod exceptional la orice, si mai presus de toate, toti sunt morali si purtatori de mesaje pure si pline de pilde. Au solutii sociale, politice, economice, medicale. Avem un talent de a ne distruge din interior asa cum nu multi il au in acesta lume si de a ne jigni in fiecare zi.

 

In aceste zile atatea nenorociri am auzit din gura unora ( deontologi, politiceni, oameni din multimi, internauti etc. ) incat ma conving ca nebunia e nesfarsita. E dezamagitor sa vezi cum istoria se repeta. Sper sa nu am dreptate eu, dar cred ca solutia unei schimbari e sortita esecului daca ea arata asa cum se manifesta in spatiul public. E o capcana in care tind sa cada tot mai multi, sa isi faca sperante ca ceva se va schimba fara ca ei sa se schimbe. E vorba aici despre schimbarea majora a unei mentalitati colective si nu vad ca asta sa se intample prea curand. Asa cum spuneam mai sus sper sa gresesc eu si perceptia mea sa fie gresita”, a scris Mircea Jorj.

 

Fost consilier local, Mircea Jorj a fost duc la București de Ioan Rus, fostul ministru al Transporturilor.

Comentarii Facebook