Așa arată drumul Pădureni - Satul lung, drum reabilitat în 2015. E BĂTAIE de JOC - VIDEO

 

Clujenii filmează drumurile reabilitate în 2015 și imaginile sunt grăitoare. Pe drumul Pădureni - Satu Lung s-a aruncat piatră, fără niciun folos. 

 

Primărița din Chinteni a reacționat și ea la acest film postat pe Facebook. 

 

Va rog sa trimiteti aceasta filmare la Consiliul Judetean Cluj, proprietarul drumului. Tronsonul de drum de la Padureni - Feiurdeni apartine comunei, ne-am straduit si l-am asfaltat. Masina de transport elevi circula zilnic pe acest traseu, dar am decis sa imi recuperez fondurile investite in reparatii de la cei care se fac vinovati de acest dezastru”, a scris Lucia Suciu.

 

Conducerea Consiliului Județean Cluj este la cuțite cu cei de la RAADPP Cluj, care coordonează reabilitarea drumurilor județene, regia fiind la un pas de desființare.

 

Între timp, președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, a anunțat că din 2016 se visează primarul municipiului Cluj-Napoca, pentru că ”la județ” sunt prea multe piedici în realizarea proiectelor. 

 

Directorul RAADPP Cluj, Mircea Avram, declara în luna septembrie 2014, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că drumul județean Pădureni - Satul Lung are gropi de jumătate de metru.

 

Mircea Avram, directorul RAADPP Cluj, a spus că singura soluție, pe moment, este acoperirea gropilor cu piatră, fiind atât de mari încât în lipsa asfaltării aceasta este singura soluție. 

 

La Pădureni vom pietrui, pentru că sunt gropile de jumătate de metru. Am fost și am văzut. Am și un coleg de acolo care mă sună și îmi spune. Probabil că în 2015 vom și asfalta. Drumul e prins pe fonduri europene și nu putea face altceva”, a declarat Mircea Avram.

 

Problema este că nici rezolvarea cazului din fonduri europene nu este un lucru sigur. Avram a delegat un angajat al Regiei pentru a se ocupa numai de accesarea acestor fonduri. ”Am dat un om de la regie pentru a se ocupa de depunerea cererilor pe fondurilor europene. I-am dat mașină, pentru că de la Consiliul Județean nu s-a făcut nimic. 

 

Pe fonduri europene sunt prinse 9 drumuri: Pădureni - Satul Lung, e prins drumul de la Mănăstirea Florești, e prins o parte din drumul de la Sic, și de la Chinteni, și porțiunea de la Aiton. Nu știu dacă ne aprobă ADRNV -ul. Vom vedea. Prima dată să vedem ce putem face noi. Dacă vor veni și bani de la Guvern și UE vom vedea, dar noi avem bani în buget și nu îi folosim”, a spus Avram. 

 

Citiți AICI mai departe.

Comentarii Facebook