Gratuitatea pentru studenți pe două linii RATUC trebuie votată în Consiliul Local

 

Primarul Emil Boc a spus că gratuitatea pentru studenți pe două linii de transport ale RATUC va trebui votată în Consiliul Local.

 

Am discutat pe parcursul verii cu RATUC pentru a putea veni cu îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește avantajele oferite tinerilor care aleg să studieze la Cluj-Napoca. Am decis ca, începând cu această toamnă, studenții să beneficieze de două linii gratuite pe mijloacele de transport în comun din oraș, în loc de una cum a fost până acum.

 

Vom convoca pentru mâine, 26 septembrie, o ședința de Consiliu local de îndată astfel încât toate procedurile necesare să fie îndeplinite și să putem pune în practică decizia chiar din octombrie.

 

Subvenționarea se va face la fel ca până acum, prețul abonamentului fiind suportat în proporție de 50% de Primăria Cluj-Napoca și 50% de către universități.

 

Am discutat totodată, împreuna cu reprezentanții studenților, despre subvenționarea transportului în comun pentru studenți și pe perioada verii, de către toate universitățile”, a explicat Emil Boc și pe Facebook.

 

Studenții clujeni primesc din octombrie două linii gratuite pentru mijloacele de transport în comun - VIDEO

Comentarii Facebook