Blocurile se ”îngrămădesc” în Zorilor ca ciupercile, dar sunt LEGALE și cu ”spații verzi” - FOTO

 

Blocurile au apărut ca ciupercile după ploaie în ultimii 3 ani pe strada Viilor, luând locul caselor cu grădini și zone verzi.

 

Ultima casă care a căzut pradă dezvoltării imobiliare este cea de pe strada Robert Koch, nr. 1, colț cu strada Viilor. 

 

Construcția este îngrămădită pe locul unei foste case, dar reprezentanții Primăriei susțin că repectă toată prevederile legale. ”La controlul efectuat la imobilul situat pe str. Robert Koch nr. 1, s-a constatat demararea lucrărilor de construire, de către S.C. ECO GROUP SRL, pentru ,,Imobil colectiv cu 6 apartamente şi funcţiuni mixte cu spaţii comerciale, birouri la parter şi amenajări exterioare-împrejmuirea terenului, parcări auto, spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi punct gospodăresc, având regimul de înălţime D+P+3E+Et.tehnic,, în baza Autorizaţiei de construire nr. 321/14.03.2013, eliberată în conformitate cu legislaţia în vigoare.

 

Referitor la distanţa dintre imobilul aflat în execuţie şi imobilul situat pe str. R. Koch nr. 3, menţionăm că aceasta este de cca 6,0 m, respectând astfel prevederile autorizaţiei de construire mai sus menţionată”, au precizat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

 

 

Foto: Zona încercuită a fost de case și chiar și un parc al Spitalului de Recuperare

 

La numai câteva sute de metri de această zonă, pe strada Observatorului apare un alt bloc pe spațiul verde, care este în perfectă legalitate.

 

Bloc de 6 etaje pe Observatorului, peste un spațiu verde și o parcare publică. Construiesc băieţii lui Mărghitaş, fostul rector al USAMV

Comentarii Facebook