George Simon a spus de ce s-a întâlnit cu ”strategul” PSD, Vasile Dâncu


George Simion, copreședinte AUR, și Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național, s-au întâlnit la sediul IRES alături de alți lideri PSD.

George Simion a confirmat întâlnirea, dar așa a făcut și cu alți lideri politici, scrie Europa Liberă.

Am avut întâlniri politice în ultimele zile cu oameni din conducerea PSD și PNL. Da, m-am întâlnit cu Vasile Dâncu din partea PSD. Am discutat despre viitoarea guvernare, am dorit să vedem cu ce oameni vin, noi le-am spus că nu dorim să participăm la guvernare într-o coaliție. Am discutat și despre funcțiile de conducere din cele două camere ale parlamentului, AUR vrea să aibă reprezentanți în conducerile celor două camere. Întâlnirea a avut loc la sediul IRES, iar la ea nu a participat Ciolacu”, spune George Simion pentru Europa Liberă.

Cu toate aceste, în fotografiile apărute în spațiul public apare și Marcel Ciolacu, în cadre separate, apar în fața sediului IRES în aceeași zi la câteva minute distanță.

Vasile Dâncu susține că întâlnit cu George Simion, dar că ”nu avem ce face împreună, nu ne-ar ajunge procentele”.

A fost la mine să-i arăt un sondaj postalegeri în care am pus întrebări despre AUR. M-a sunat pentru că m-a văzut la Digi vorbind despre el. Am vorbit despre ce vor să facă. Nu avem ce face împreună, nu ne-ar ajunge procentele. În plus, eu nu pot să fac modernizarea PSD cu coalițiii cu AUR. Ciolacu a fost pe la mine mai târziu. Și cu el am discutat despre niște studii pentru perioada postelectorală”, relatează Dîncu pentru Europa Liberă.

FOTO - Vasile Dâncu a rezolvat o întâlnire între PSD și liderul AUR, George Simion. Pe lista de donatori AUR apare și un ”Vasile Dâncu”

Comentarii Facebook