FOTO - Maria-Manuela Catrina, cea care vedea „coarnele Diavolului” într-o poză de la protestele din 2017, numită sefă la DNSC


Maria-Manuela Catrina a fost numită, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, în funcția de director adjunct al Directoratului Național de Securitate Cibernetică, cu rang de subsecretar de stat. 

maria catrina din nou.jpg

Maria-Manuela Catrina / Facebook 

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din data de 6 decembrie 2022.

Cum s-a remarcat Maria Manuela Catrina

Fosta șefă a organizației de femei a PSD București, s-a remarcat în timpul protestelor din 2017 când spunea că vede coarnele Diavoului într-o fotografie făcută celor peste 200.000 de protestatari care au participat la una dintre manifestații. „O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lăsăm să fie în van lecţiile din zilele astea!”, scria ea atunci.

maria catrina 2.jpg

Ce numiri s-au mai făcut 

De asemenea, începând tot cu 6 decembrie, tot prin decizie a premierului, Constantin Daniel Vişoiu, consilier clasa I grad superior la Biroul resurse umane din cadrul Serviciului Juridic şi Resurse Umane, exercită, cu caracter temporar, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Autorităţii pentru Digitalizarea României, pentru o perioadă de 6 luni.


Comentarii Facebook