Joi 2 Februarie

Fostul primar PNL, Gheorghe Falcă, despre reducerea consumului: ”Mama în baie, din două, aprinde doar un singur bec”


Gheorghe Falcă, fostul primar al Aradului, actualmente europarlamentar PNL, le cere românilor să reducă din consum.

Am fost săptămâna trecută, în weekend, la mama acasă și din cele două becuri pe care le avea în baie, doar unul era aprins, pentru că avea factura destul de mare”, a spus acesta.

Eu cred că fiecare român o să-și reducă din consum, costurile sunt foarte ridicate. Am fost săptămâna trecută, în week-end, la mama acasă și din cele două becuri pe care le avea în baie, doar unul era aprins, pentru că avea factura destul de mare.

Fiecare o să ne adaptăm la aceste reduceri, deci nu trebuie să fie ceva forțat creat de stat. Statul în schimb poate să producă reduceri în structurile administrative, în instituțiile publice, în orele pentru iluminatul public”, a mai spus Gheorghe Falcă.

Europarlamentarul nu este de acord cu Rareș Bogdan, care le-a spus tinerilor liberali să nu asculte mesajele europene, care cer să facem economie. 

Acuma, eu cred că trebuie să facem mai multe dușuri decât unul pe săptămână. 

Rareș a spus aceste afirmații într-un context, într-o întâlnire cu tinerii liberali, încurajându-i să nu preia orice lucru care se aude, ca și radicalism, dintr-un anumit spațiu public european, dar eu am văzut apoi o intervenție nouă a lui Rareș Bogdan, care spunea că niciodată nu a fost cu gândul de a avea un mesaj antieuropean”, mai spus liberalul.

Comentarii Facebook