Fluturasi denigratori despre Emil Boc impartiti in Cluj-Napoca! PDL a depus plangere la Parchet


Partidul Democrat Liberal (PDL) Cluj a depus plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, dupa ce prin oras au fost impartiti fluturasi care il denigreaza pe candidatul la Primarie, Emil Boc.

"Conducerea filialei Cluj a Partidului Democrat Liberal a luat act de campania murdara pornita impotriva candidatului la Primaria Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de competitori electorali, care disperati de faptul ca vor pierde si aceasta batalie electorala au recurs la conceperea unor materiale denigratoare care prin continutul lor incalca flagrant exigentele unui proces electoral normal si decent, constituindu-se intr-un atac la persoana plin de insulte si calomnii care nu au nici o legatura cu etica si deontologia electorala. Mai mult de atat, materialele in cauza folosesc in mod abuziv insemnele Partidului Democrat Liberal si incalca dispozitiile art. 29 alin. (2), (5) si (6) din Legea 334/2006, Legea finantarii partidelor politice. Totodata, prin continutul materialelor care nu au nici o legatura cu realitatea, se aduce atingere demnitatii umane a candidatului ceea ce contavine dispozitiilor legislative in vigoare pe baza caruia se desfasoara procesul electoral.

in acest sens am sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca in vederea tragerii la raspundere penala a celor vinovati, solicitandu-le totodata ca materialele de acest gen sa nu mai fie distribuite la nivelul circumscriptiei electorale nr.1 Cluj-Napoca.

Prin acest mod de a face campanie electorala competitori nostri si-au dat masura "valorilor" si s-au validat in fata electoratului ca nu au capacitatea de a respecta prevederile legale si cu atat mai putin de a duce o campanie bazata pe proiecte menite sa contribuie la modernizarea Municipiului Cluj-Napoca", se arata intr-un comunicat PDL Cluj.

Democrat liberalii sunt increzatori ca "in data de 10 iunie, avem convingerea ca astfel de fapte nu vor ramane nesanctioante, deoarece clujenii sunt oamenii inteligenti care au capacitatea de a face diferenta dintre oamenii competenti, asa cum este Emil Boc si cei care doresc preluarea puteri prin mijloace vicelene si a demagogice".

Comentarii Facebook