Florin Cîțu propune scăderea contribuțiilor la CAS. Fostul premier visează la un salariu mai mare „nu doar pentru cei angajați la stat”


Președintele PNL, Florin Cîțu, a propus o scădere a contribuțiilor pentru CAS, astfel încât aceasta să contribuie la o creștere a salriilor românilor.

Președintele PNL dorește să implementeze o reducere a contribuției CAS de la 25% la 20%, adică aproape 317 lei în plus la salariul mediu. 

Florin Cîțu a declarat pe pagina sa de Facebook că își dorește o scădere a contribuției pentru asigurări sociale pentru a ajuta la creșterea salariilor românilor și pentru a reduce cota de TVA.

În aceea ce priveşte reducerea cotei de TVA, Florin Cîţu menţionează că aceasta ar ajuta în lupta contra inflaţiei care se preconizează că o să crească, cât şi la creşterea economică a României.

1. Reducerea contribuţiilor = salarii mai mari pentru toţi românii (nu doar cei angajaţi la stat) / Pregătisem această măsură şi putea să intre în vigoare de la 1 iulie 2022 / 2. Reducerea TVA = ajută BNR în lupta cu inflaţia şi ajută creşterea economică”, a publicat duminică, 13 februarie, Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

cîțu.PNG


Comentarii Facebook