Duminica 10 Decembrie

Floreștenii vor avea un parc multifuncțional de 4,3 hectare, cel mai modern din județul Cluj. Ce facilități va avea și când va fi gata - VIDEO


Floreștiul va avea un parc de 4,2 hectare ce va rivaliza cu Baza sportivă din Gheorgheni, Cluj-Napoca. Oamenii au cerut o astfel de facilitate pentru a putea ieși cu copiii și pentru a face sport. 

Investiția este de 23 de milioane de lei și va avea cam tot ceea ce și-ar dori un om dornic de a face mișcare. 

Am semnat contractul pentru proiectarea și execuția celui mai mare parc multifuncțional din Florești. Sportul este o componentă importantă pentru orice comunitate, cu atât mai mult pentru cea mai tânără localitate din țară. Parcul de pe strada Tăuțiului va fi edificat pe o suprafață de circa 4,2 hectare și va include un parc de aventură, o zonă de picnic, o pistă de role, o pistă de alergare, teren multifuncțional, zonă de fitness, teren de squash, terenuri de tenis, terenuri de badminton, terenuri de baschet și teren de volei. Toate aceste zone vor fi integrate într-o zonă verde și cu alei de promenadă. 

Investiția este de peste 23 de milioane de lei și are ca termen de execuție 16 luni”, a explicat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

collage.png

Comuna Florești are cea mai tânără comunitate din România, care este în căutare de zone de agrement. 

Comentarii Facebook