Femeile din PSD Cluj se dezic de cheful de la Beliș de 8 Martie: La Cluj, am dat flori și am organizat o conferință pentru femei


Președintele Organizației de Femei a PSD (OFSD) Cluj, Laura Pop Chiorean, a spus că organizația și femeile din PSD Cluj nu au avut nicio implicare în organizarea petrecerii de 8 Martie de la Beliș, unde poliția a dat amenzi. 

În urma informațiilor distribuite pe site-ul www.stiridecluj.ro, cu titlul " PSD petrecere la Belis de 8 martie", în calitate de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Cluj, doresc să transmit următoarele precizări:

Evenimentul la care face referire informația menționată a fost un eveniment despre care nu a fost informată nici conducerea OFSD Cluj și  nici conducerea PSD Cluj. 

Evenimentul a fost unul privat, fără nicio legătură cu organizațiile de partid; la acesta au participat și persoane care, deși fac parte din organizația locală a PSD, s-au întâlnit în acel cadru fără a reprezenta partidul și nu pentru a participa la o acțiune pe care entitățile mai sus amintite să o fi organizat cu prilejul zilei de 8 martie.

La nivelul OFSD Cluj acțiunile oficiale pentru celebrarea zilei de 8 martie au constat în  participarea colegelor din cadrul birourilor de conducere ale OFSD Cluj-Napoca si OFSD Cluj  la  conferința online organizată la nivel național, începând cu ora 14, urmată de participarea la vernisajul unei expoziții de pictură dedicata acestui eveniment si lansarea proiectului OFSD Cluj ”Arta si Solidaritate”, menit a sprijini atât tinerii artiști cat si femeile aflate în stare de dificultate sau victime ale violenței domestice, prin donarea unui procent din vânzarea tablourilor pentru susținerea acțiunilor de caritate.

La nivelul organizației județene PSD Cluj au fost organizate si câteva acțiuni stradale punctuale, fiind oferite, în semn de prețuire, flori doamnelor din câteva localități din județ.

Nu încurajăm în niciun caz acțiuni contrare normelor de protecție sanitară, aflate în vigoare la acest moment”, a transmis av mediator dr.Laura Pop Chiorean, președinte OFSD Cluj.

Mai multe femei, intre care și câteva membre ale PSD, au participat de 8 martie la Beliș, la o petrecere organizată de o fostă consilieră locală PSD din localitate. Poliția a descins la această petrecere și a dat amenzi de circa 7.000 de lei. 

Poliția Cluj le-a amendat pe femeile din PSD care petreceau de 8 Martie, la Beliș - FOTO

Comentarii Facebook