Eșec la baia de mulțime a lui Iohannis de la Cluj. S-a lovit de normalitatea clujenilor - VIDEO


Președintele României, Klaus Iohannis, a fost scos de primarul Emil Boc la o plimbare prin centrul Clujului, la o baie de mulțime tipică erei Băsescu.

Șeful statului a pornit de la Primăria Cluj-Napoca, pe traseul Memorandumului - Piața Unirii - Kogălniceanu și Casa Universitarilor.

Clujenii care erau la ora 16.10 pe stradă s-au uitat la președintele Klaus Iohannis, dar nu i-au adresat niciun cuvânt. Un singur puști și-a făcut curaj și s-a dus să facă o poză cu ”vedeta” zilei, în rest oamenii s-au mulțumit să se uite și să tacă.

În zona monumentului ”Stâlpii împușcați”, din Piața Unirii, un grup de tineri a aplaudat, dar Iohannis a ratat momentul și nu s-a dus să dea noroc cu ei și să schimbe o vorbă. Șeful statului le-a făcut o singură dată cu mâna, anemic. 

Delegația PNL s-a oprit pe scările din fața UBB Cluj, pentru o poză de grup, pentru a marca locul în care Klaus Iohannis a ales să își lanseze pentru a treia oară cartea, după București și al Iași.

La Casa Universitarilor din Cluj-Napoca, Klaus Iohannis și-a prezentat de la ora 17.00 cartea Eu.Ro, un dialog deschis despre Europa, care este un ghid al istoriei Uniunii Europene.

Comentarii Facebook