Emil Boc s-a întâlnit azi cu Ioan Mărginean și a adus U Cluj ACASĂ: VEZI ce a discutat

 

Primarul Emil Boc s-a întâlnit luni dimineață cu patronul din acte al U Cluj, Ioan Mărginean, cu care a tranșat revenirea echipei în Cluj-Napoca, evitând mutarea la Buzău.

 

Eu fac tot ceea ce este cu putință pentru ca U Cluj să rămână la Cluj și să joace pe Cluj Arena. Voi exercita calitatea de mediere și am discutat pentru urgentarea legii sportului, pentru sponsorizari. De asemenea, am discutat cu domnul rector al UBB Cluj pentru susținerea universității. Este vorba despre susținerea universității din punct de vedere logistic și domnul rector a fost extrem de deschis”, a declarat Emil Boc.

 

Surse din anturajul U Cluj au precizta că este vorba despre posibilitatea ca U Cluj să se antreneze pe terenul din Parcul Iuliu Hațieganu și să stea în cantonament la hotelul UBB din același loc. 

 

Emil Boc a ținut să precizeze că el nu duce tratative decât cu ”patronii” U Cluj, fiind deranjat de declarațiile acide făcute de Anamaria Prodan. ”Eu voi face exact ceea ce am promis, prin toate mijloacele pe care le am. Eu discut cu cei care sunt patronii U Cluj, repet cu cine sunt patronii Universitatii Cluj. Aș vrea să se rețină că primarul nu are nici echipă, nici stadion și nici lege pentru a sponsoriza echipa. Nici U Cluj și nici CFR Cluj. Primăria nu e nici patronul echipei și nici proprietarul stadionului. Aștept ca și Consiliul Județean să vină în sprijinul echipei”, a mai precizat Emil Boc.

 

Primarul Clujului a mai vorbit și despre investitorii germani menționați de mass-media, spunând că încă lucrurile nu sunt clare.

Comentarii Facebook