Emil Boc, ”mustrat” de ministrul Dialogului Social pentru că nu a lăsat-o pe Gabi Szabo să intre în Sala Polivalentă



Ministrul delegat pentru Dialogul Social, Aurelia Cristea, l-a ”mustrat” pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, pentru facpul că nu a lăsat-o pe Gabriela Szabo să intre, vineri, în Sala Polivalentă.

În capitala Ardealului, domnule Emil Boc, clujenii niciodată nu au trântit ușa în nas vreunui turist, vizitator, cu atât mai mult unei câștigătoare a șapte titluri mondiale. Faptul că acest cetățean de onoare al municipiului este ignorat de primarul Clujului arată `respectul` acestuia pentru performanță și valori”, a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Ministrul a mai precizat că astfel de gesturi nu sunt reprezentative pentru comunitatea clujeană, suferându-i lui Emil Boc să ”învețe din modestia ardelenească a campioanei”.

Cluj-Napoca nu trebuie să fie un teren minat de mici orgolii politice, în această situație niște scuze publice fiind binevenite, având în vedere că acest tip de comportament nu este reprezentativ pentru comunitatea noastră.

Regretăm că în tot acest timp Emil Boc a fost preocupat doar să-i călăuzească pașii electorali doamnei Udrea în județul Cluj și îi sugerăm edilului să învețe din modestia ardelenească a campioanei noastre, care chiar și în acest context, a ales să viziteze mai departe orașul, comunitatea clujeană pe care o prețuiește, fără vreo declarație publică referitoare la interzicerea accesului în șantierul Sălii Polivalente”, a mai declarat ministrul Aurelia Cristea.

În urma incidentului Emil Boc a precizat că nu a fost anunțat de vizita Gabrielei Szabo.

Dacă aș fi fost informat mă duceam personal cu doamna ministru să vedem sala”, a spus Emil Boc.

Comentarii Facebook