Emil Boc îl amenință cu ”Lista rușinii” pe constructorul Bazei ”La Terenuri”, care întârzie cu lucrările - FOTO


Primarul Emil Boc a vizitat șantierul bazei sportive ”La Terenuri” și i-a mustrat pe constructori pentru că sunt în întârziere. Investiția are termen de finalizare luna august 2021.

”Baza sportivă ”La Terenuri” din Mănăștur, realizată în proporție de 30%. Am atras atenția constructorului cu privire la obligația respectării obligației contractuale de finalizare la termen a bazei sportive, sub rezerva aplicării penalităților de întârziere și a înscrierii pe nedorita ”listă a rușinii” lucrărilor nefinalizate la termen. Termenul contractual este luna Septembrie la care pot fi adăugate zilele ploioase în care nu s-a putut lucra, conform legii. 

Am fost în vizită la viitoarea bază sportivă cu acces gratuit din zona „La Terenuri”. Investiția are ca obiect crearea unei zone de agrement cu facilități moderne pe o suprafață de peste 4,2 hectare”, a spus primarul Emil Boc.

Acesta nu este la fel de dur cu directorul Sălii Polivalente Cluj, care a cumpărat haine de lux, în valoare de 10.000 de lei, de la cel mai scump magazin din Cluj. Totul a fost achitat din banii Sălii Polivalente. Despre acest caz, primarul refuză să spună ceva.  

Emil Boc TACE în scandalul hainelor de lux cumpărate de Sala Polivalentă Cluj. Directorul Ionuț Rusu e pe plajă, în Grecia - FOTO

Comentarii Facebook