Emil Boc i-a certat pe constructorii parkingului de pe strada Mehedinţi: Din 1 iulie sunteți în întârziere VIDEO

 

Stadiul lucrărilor de la parking-ul de pe strada Mehedinţi a fost verificat marţi de primarul Clujului Emil Boc.

Parkingul Mehedinţi este al patrulea parking de cartier construit de primărie, după parking Minerva (Mănăştur), parking Băişoara (Gheorgheni) şi parking Fabricii (Mărăşti).

 

"De luni încolo sunteţi în întârziere. Orice zi dupa 1 iulie inseamnă mai puţin în buzunarul dumneavoastră şi mai mult pentru Primărie. Aceştia sunt termenii contractuali legali. Cu cât lucraţi mai repede cu atât e mai bine şi pentru dumneavoastră. Unde-i lege, nu-i tocmeală, de aceea vreau să fiu foarte explicit", le-a spus tranșant Emil Boc muncitorilor.


Iniţial, investiţia a fost licitată pentru un amplasament de pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Mărăşti, însă, în urma opoziţiei locuitorilor din zonă s-a renunţat la construirea pe acel amplasament şi a fost mutată în cartierul Mănăştur pe acest nou amplasament de pe strada Mehedinţi.


Detalii despre investiţie:

- Regim de înălţime: D+P+Terasă – 126 de locuri
- Suprafaţă construită - 942,95 mp
- Suprafaţă desfăşurată - 2.828,85 mp
 - Constructor - S.C.C. NAPOCA S.A.
- Valoarea contractului 3.052.537,76 lei cu TVA
- Data începerii lucrărilor septembrie 2011
- Data finalizare conf. contract şi act adiţional - iunie 2012
- Stadiu fizic actual 94 %  (Lucrăi rămase de executat la data 26.06.2012 amenajari exterioare – umpluturi, compactări, rigole, platforme intrare), montarea barierei de acces, turnarea stratului de uzură, astfalt 5 cm. De asemenea mai trebuie montate pe terasă balustradele, un generator şi protecţia tabloului electric)


 

 

Comentarii Facebook