Ambulanța a intervenit la Adrian Năstase la cererea Ministerului de Interne


Ambulanţa a ajuns la locuinţa lui Adrian Năstase de pe strada Zambaccian din ordinul conducerii MAI. La plecarea spre spital, fostul premier avea plăgile pansate şi linie intravenoasă, informează Serviciul de Ambulanţă.

"Intervenţia Serviciului de Ambulanţă la adresa din strada Zambaccian a fost făcută la solicitarea structurii de conducere a Ministerului Administraţei şi Internelor, ca sprijin medical. Această procedură nu este specială, de-a lungul timpului, Serviciul de Ambulanţă a mai asigurat echipaje de intervenţie pentru situaţii cu risc medical (ex. situaţii de executare silită, cazuri cu potenţial conflict, evacuare din locuinţe etc)", se arată într-un comunicat de presă al Serviciului de Amblanţă Bucureşti - Ilfov (SABI) transmis agenţiei Mediafax.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă, echipajul a respectat protocolul.

"Amănuntele medicale pot fi puse numai la dispoziţia pacientului sau a instituţiilor abilitate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Protocolul de intervenţie în cazul unei urgenţe, cum era acest caz, presupune, după acordarea primului ajutor medical, transport la cel mai apropiat spital de urgenţă care deţine toate specialităţile necesare asigurării tratamentului definitiv al afecţiunii respective, în acest caz fiind vorba de Spitalul de Urgenţă Floreasca", a precizat sursa citată.

Comentarii Facebook